Guide: Find den rette herrecykel

Er du på jagt efter en ny herrecykel men er i tvivl om hvilken du skal vælge, så er du havnet det rigtige sted. I denne artikel har vi samlet en guide over de forskellige herrecykler på markedet, så du derved kan indskrænke søgningsprocessen, og finde den helt rigtige herrecykel for dig. 

Der findes et stort udvalg af diverse herrecykler der både adskiller sig i farve, model og design. Hvorvidt man skal vælge den ene eller den anden, kan derfor være et svært valg at træffe. Vigtigt er det, at den passer til ens behov og imødekommer ens budget. Med den rette baggrundsviden og ekspertise, vil du være klædt godt på, og let kunne finde din fremtidige herrecykel.

Den klassiske herrecykel

Den klassiske herrecykel gør sig anvendelig som transportmiddel til daglig brug. Det er en almen praktisk cykel der findes i et klassik funktionelt design med solide dæk, der gør den anvendelig til både at fragte børn og den korte indkøbstur. Cyklen findes både som helt klassisk herrecykel men også i en mere retro udgave. Derudover er det muligt at tilkøbe sig en, udstyret med flere gear eller øvrige funktioner der gør cykeloplevelsen mere behagelig. 

Citybike

Er du bosiddende i indre by, hvor cyklen er dit eneste transportmiddel, kan det være en fordel at investere i en såkaldt citybike. Denne er som navnet indikerer, en cykel der særligt er velegnet til at færdes på de smalle asfalterede veje, og fragte en langdistance fra a til b. På en citybike vil man opleve, at sidde højere placeret end selve styret for dermed at kunne skabe en bedre kørestilling i forhold til vindmodstanden. Citybiken er ganske nem at manøvre, og kan tilkøbes med både indvendige såvel som udvendige gear samt cykelkurv.

Mountainbike

Nyder man at tilbringe meget tid i naturen, og ræse op af stejle bakker samt grusbelagte stier, bør man overveje at kigge mod en mountainbike. En mountainbike er mere robust designet, med store brede og slidstærke dæk, der særligt gør sig velegnet til denne type terræn. Med en mountainbike sidder du lænet godt ind over styret så du har mulighed for at ligge hele din vægt ind over og derved få hurtigere fart på cyklen.